Jsme největší úpravce koncernových vozu v Čr a Sk

Forge Motorsport Kit sání pro vozy Audi Seat Škoda VW s motorem 1.5 TSI - černá FMINDK35-K

Forge Motorsport Kit sání pro vozy Audi Seat Škoda VW s motorem 1.5 TSI - černá

Výrobce:Forge Motorsport

Kód:FMINDK35-K

Počet kusů na autě:1Ks

V nabídce od:14.02.2021

Dostupnost produktuPoslední kus skladem

Cena s DPH:13 294

Cena bez DPH:10 987

Doprava po ČR

Doručení Doprava po ČR od 159

Doprava na Slovensko

Doručení Doprava na Slovensko od 269

Doprava EU

Doručení Doprava EU od 780

Forge Motorsport Kit sání pro vozy Audi Seat Škoda VW s motorem 1.5 TSI - černá hadice

Sada sportovního sání vyvinutá ve Forge Motorsport pro koncernové vozy s motorem 1.5 TSI EVO. Sada obsahuje zvětšený bavlněný sportovní filtr, který lépe vyplňuje dostupný prostor a zvyšuje množství nasávaného vzduchu.

Celé sací vedení bylo upraveno tak, aby bylo dosaženo optimálního a konzistentního přísunu vzduchu do motoru. Výsledkem je lepší reakce při akceleraci a dravější zvuk motoru. Celý systém sání má oproti původnímu dílu odstraněná restriktivní zůžená místa pro maximální průchodnost vzduchu a eliminaci vzniku turbulencí. Objem nasáveného vzduchu byl zvětšen o 50%.

Silikonová hadice s prošíváním, která je součástí kitu mnohem lépe odolává působení agresivních látek a teplotám v motorovém prostoru. K dispozici je ve 3 barevných provedeních - černá, modrá nebo červená. Výběr provedete v rozevíracím menu.

Při výkonových zkouškách dosáhl vůz vybavený sportovním sáním od Forge Motorsport o 11 koní vyššího výkonu a o 17,5 Nm vyššího točivého momentu. Při dalších úpravách vozu bude tento nárůst ještě markantnější.

Forge Motorsport:

Za posledních 20 let se Forge vypracovalo na jednoho z nejpřednějších výrobců na poli produktů pro závodní, tuningová i běžná auta. Díky preciznímu zpracování a použití nejnovějších CNC obráběcích strojů vyrábí jedny z nejkvalitnějších produktů, jako Intercooler kity, palivové nádrže, kity sání, blow off ventily a další, na trhu. Vzhledem k těmto kvalitám a zkušenostem v oboru není překvapením, že Forge dodává své díly i některým týmům v soutěžích WRC, F1, Le Mans, ale třeba i přímo výrobcům automobilů, kteří je montují do seriových aut. S koupí produktů od Forge Motorsport si můžete být jisti, že kupujete kvalitní produkt. To dokládají i mnohačetné ocenění:

Zakazníkům se také líbí


 
APR
Inspirace
Workshop
Českobrodská 179
Praha - Běchovice
19011

+420 721 121 000

Po-Čt: 9:00-12:00 a 13:00-17:00
Pá: 9:00-12:00 a 13:00-16:00